콜롬비아산 사탕수수 원액농축설탕
(현지명:파넬라/Panela)
제조 공정:
사탕수수 원액을 구리 솥에 넣어 가열하면서 수분이 서서히 증발되도록 합니다.
천연 식물성 성분이 유지되도록 깨끗하게 수행을 하며.
구리 솥에 계속 열을 가하여 액체상태가 될 때까지 큰 국자로 다른 구리 솥으로 옮기는 과정을 계속 수행합니다
전체적인 과정은 위생적이며, 수작업으로 영양가가 훼손이 되지 않게 하며,
가장 중요한 것은 100 % 무농약입니다 !!.
Manufacturing process:Raw sugarcane juice is slowly simmered in copper pans and the water content is progressively evaporated. Clarification is done using natural vegetable clarificants. Scooping the boiling juice from one copper pan to another until the liquid starts to go hard carries out this process. The complete process is hygienic, untouched by hands, and most importantly 100% chemical-free!
Certificate of Analysis I
Nutrition Constitution of the Granulated Panela |
Nutrients Panela | ||
Sucrose |
83.30 % |
Carbohydrates’ |
85 - 95 % |
Glucose |
5.81 % |
Protein |
0.30 - 0.60 % |
Fructose |
5.81 % |
Minerals |
0.25 – 0.50 % |
Calcium |
79.18 mgr/100g |
Water |
1 – 2 % |
Magnesium |
81.21 mgr/100g |
Fats |
0 % |
Phosphorous |
68.46 mgr/100g |
Energy (KJ o Kcal) |
310 a 350 CAL |
Iron |
11.98 mgr/100g |
Shelf Life |
12 months |
Certificate of Analysis II
Nutrition Facts, (Serving Size 100 gr) | |||
Calories |
312 |
Potassium |
2.87mg |
Protein |
6.74 % |
Calcium |
106.3mg |
Carbohydrates’ |
Saccharine 91.5 % |
Sodium |
32.5mg |
Fructose 1.77 % |
Magnesium |
56.3mg | |
Glucose 1.38 % |
Phosphorus |
60mg |
Total Fat |
0.1 % |
Iron |
2.4mg
|
수출상품종류 및 포장.중량.
Kinds of export products and packaging. Weight
Item |
Packing |
20Ft Dry Container Loadage |
Powdered Panela |
25kg/Bag x 800pack |
20,000kgs |
연락처
Cell Phone ; 010-4557-4011
권도영
Yunika Internacional S.A.S.
Cra. 38 No 44-88, Edificio El Nogal, Torre1, Apto902, Bucaramanga, Colombia.
사업자등록NIT 900.607.460. 커피수출.판매허가증(Coffee Exporter and Sales permit) No 368.
국제커피협회(International Coffee Organization) ICO Code No 3-368.
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